DE REDENEN WAAROM CBD-OLIE ZO DUUR IS

Een klein flesje CBD-olie (10 ml) kan u tussen de $ 20 en $ 200 kosten, afhankelijk van een aantal verschillende factoren. De prijzen zijn echter niet willekeurig en zijn in feite de prijs waarvoor ze een reden / redenen hebben.Een van de belangrijkste redenen waarom het zo duur is, is het productieproces. Om een ​​hoogwaardige CBD-olie te maken, zoals Penguin CBD, is er behoefte aan speciale machines, deskundige arbeid en hoogwaardige planten.

Een andere belangrijke reden voor de kosten van CBD-olie zijn de juridische kwesties die de hele industrie omringen. Het proces van het kweken van de cannabisplant waarvan het is gemaakt, vereist nauwlettend toezicht om te voldoen aan de zeer strenge eisen die het product volgen van zaad tot verkoop.

Andere redenen

Bureaucratie – aangezien de juridische status van CBD nog steeds erg ingewikkeld en complex is, zijn er hoge kosten om ervoor te zorgen dat alle grondstoffen die in de CBD-olie worden gebruikt legaal zijn en onderworpen zijn aan alle noodzakelijke en vereiste controles .

cbdolie-narcos.nl

narcosproducts.com/